PRAKTIČNO – PREPROSTO

HITRO – ENOSTAVNO

NAJBOLJ PRAKTIČEN NAČIN ZA VZPOSTAVLJANJE ZELENIH POVRŠIN
Easy Seeder je preprosta naprava, ki vsakemu omogoča izvedbo vodne setve. Je lahek s kompaktnimi merami enostaven za uporabo. Omogoča bolj kakovostno izvedbo, hkrati pa prihrani čas in denar zaradi svoje učinkovitosti.
PODROBNE LASTNOSTI STROJA EASY SEEDER

Spoznajmo Easy Seeder, da bi bolje razumeli njegove prednosti in kako vam lahko pomaga pri vašem delu. Tukaj so uporabne in pomembne funkcije Easy Seederja.

Enostaven

Enostavna zasnova, primerna za urejanje okolice, vrtnarje, komunalne službe in vzdrževalce zelenih površin.

Hiter

Hitra izvedba v vseh pogledih. 250 m² vodne setve s 750 l mešanice v 30 minutah. In samo z enim operaterjem.

Kompakten

Easy Seeder s svojimi merami 180x140x120 cm in 225 kg ter lahko, a hkrati robustno zasnovo, zagotavlja enostavno uporabo.

750 LT Rezervoar

Optimizirana zmogljivost rezervoarja zmanjša velikost in težo stroja, vendar kljub temu omogoča sejanje 250 m² površin z enim polnjenjem rezervoarja.

Hidravlični mešalni

Hidravlični mešalni sistem, ki deluje v 4 smereh in ohranja mešanico homogeno.

2000 m² površin

Proizvodna zmogljivost 8-10 rezervoarjev na dan. 250 m² vodne setve z vsakim rezervoarjem, zahvaljujoč naši edinstveni in patentirani formuli Easy Mulch.

Easy Mulch

Easy Mulch vsebuje lesna vlakna, prvovrstno celulozo, lepilo, sredstvo za izboljšanje tal in posebna gnojilna sredstva namenjena uporabi pri hydroseedingu. Enostaven izdelek »vse v enem«, posebej zasnovan za Easy Seeder.

Tehnična Podpora

Vedno dosegljiva ekipa za dobavo potrošnega materiala in rezervnih delov ter tehnično podporo.

ZAKAJ IZBRATI EASY SEEDER?

ENOSTAVEN NANOS

Easy Seeder naložite na tovorno vozilo ali prikolico, napolnite 750-litrski rezervoar in hitro pripravite mešanico po zelo preprostem receptu ter jo nato razpršite po površini.

UČINKOVIT REZULTAT

Zatravite površine od zelo majhnih do srednje velikih na izjemno enostaven način. Easy Seeder vam omogoča, da posejete površino 250 m² z enim rezervoarjem v približno 30 minutah.

PREDNOSTI

Koncept Easy Green in njegovi sestavni deli so okolju prijazni, varujejo vodne vire, prispevajo k biotski raznovrstnosti in zmanjšujejo ogljični odtis. Prihrani čas in je ekonomičen.

FOTO GALERIJA

KDO LAHKO UPORABLJA EASY SEEDER?

Easy Seeder smo zasnovali preprosto in kompaktno, tako da ga lahko brez težav uporablja vsak.

UREJEVALCI OKOLICE

VRTNARJI

KOMUNALNA PODJETJA

NASLOV

Rejda, okoljske rešitve, d.o.o.
Stobovšak 8
SI-1230 Domžale